ABSURDISTISCH MUZIEKTHEATER ZOUTMUS IN THEATER PIET MONDRIAAN

Abcoude - Zaterdag 10 december a.s. treedt in het Theater Piet Mondriaan in Abcoude, Zoutmus op met hun nieuwe programma Jungleprinter.

Zoutmus is absurdistisch muziektheater tot in de finesses. Als je zoekt naar de rode draad in de voorstelling: die vind je niet. Maar als je zonder rode draad kunt, dan heb je een hilarische avond. Zoutmus is meester in de absurditeit en neemt je mee op reis door de verknipte breinen van het vijftal.

Een slak die zijn vader zoekt, een tandarts die iets onkies met kiezen doet en een man die zijn zelf gedekte tafel meeneemt naar het feest, zijn maar een paar voorbeelden van opvallende en hilarische scènes uit Jungleprinter.

Met deze voorstelling gaat Zoutmus precies verder waar ze gebleven waren: helemaal nergens. De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, live muziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen.

Kijk HIER naar een trailer van Jungleprinter.

De aanvang van de voorstelling is 20:15 uur. Entree: € 19, CJP € 13. Kaarten zijn te boeken via www.theaterpietmondriaan.nl.

Geplaatst door: Ferry Mulder


advertentie