BENEFIETCONCERT VOOR STICHTING 'ZING MEE MET THOMAS'

Wilnis - Op zaterdag 4 november a.s. is De Willisstee in Wilnis het toneel van een bijzonder benefietconcert dat wordt georganiseerd door de Stichting 'Zing Mee met Thomas'.

Het concert is voor Thomas een mijlpaal in zijn carrière: een langgekoesterde droom komt uit. Een eigen concert met alles erop en eraan. Een echte theaterzaal, gastartiesten, danseressen en een afterparty met DJ. Veel organisaties zijn enthousiast en ondersteunen de stichting die de ouders van Thomas hebben opgericht.

De opbrengsten van het concert zullen worden gebruikt om de missie van de stichting voort te zetten. De stichting is ontstaan uit Thomas zijn passie voor zingen. Mensen blijmaken met zijn muziek, is wat hij het liefst doet! Het doel van de stichting is belangeloos of tegen een gereduceerd tarief optredens en evenementen te organiseren voor mensen met een beperking in de ruimste zin van het woord en voor ouderen.

Thomas geniet van het zingen en daarvan genieten de mensen uit de doelgroep en iedereen die van het Hollandse lied houdt. Thomas is een positieve verbinder en hij  zorgt voor maatschappelijke- en sociale betrokkenheid bij deze doelgroep.

Wat het verhaal bijzonder maakt is dat Thomas zelf begeleid woont bij een zorginstelling van Zideris. Zijn aan autisme verwante stoornis, PDD-NOS, staat hem wel eens in de weg, maar niet tijdens het zingen. Op het podium voelt hij zich als een vis in het water. Hij heeft het niet altijd makkelijk gehad en was geen ster in het leren, maar met zijn zang, enthousiasme en positiviteit blinkt hij uit. Op het podium transformeert hij naar een professionele zanger, artiest en entertainer.

Thomas en de stichting nodigen iedereen uit om deel uit te maken van “Zijn droom” op 4 november 2023 in De Willisstee in Wilnis. Het concert begint om 20:00 uur en de zaal gaat open om 19:30 uur. Kaarten voor THOMAS IN CONCERT “Mijn Droom” zijn verkrijgbaar via de officiële website van de stichting, www.zingmeemetthomas.nl.


advertentie