BIJZONDER KERSTCONCERT IN DE JANSKERK IN MIJDRECHT

Mijdrecht - Traditioneel wordt op 24 december dit bijzondere Kerstconcert gehouden in de Janskerk in Mijdrecht. Dit jaar wordt het al weer voor de 11e keer georganiseerd. Na een aantal jaren zonder bezoekers vanwege de corona pandemie, mag dit jaar weer publiek ontvangen worden.

De bekende organist Martin Mans, de trompettiste Jantine Kalkman, Mark Brandwijk op piano, aangevuld met Wim de Penning op de synthesizer, gaan er een onvergetelijk concert van maken. Het programma bestaat uit verschillende orgelimprovisaties van overbekende en moderne kerstliederen en prachtige kerstmelodieƫn gespeeld op alle aanwezige instrumenten. Zij zullen afwisselend en samen vele overbekende kerstklanken vertolken. Daarnaast bent u in de gelegenheid vertrouwde kerstliederen mee te zingen. Dit is bij uitstek de gelegenheid om u in de kerstsfeer te brengen.

Het concert begint op zaterdag 24 december a.s. om 11:00 uur. De Janskerk is open vanaf 10:00uur. Vooraf is er koffie of thee, met een sneetje kerstbrood.

De toegang is vrij, maar er wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Geplaatst door: Ferry Mulder


advertentie