BORSTEN EN BAAN KWIJT, MAAR WEL EEN FIETS EN EEN MISSIE

Corona bleek twee kansen met zich mee te nemen voor de 57-jarige Evelien van der Werff die zelf tweemaal borstkanker overleefde. De eerste was het schrijven van het boek ‘Dit boek brengt geluk’ en de tweede het stoppen met vliegen, na 34 jaar, bij de KLM. Ze ging  iets doen waar ze ook gelukkig van wordt: de IPSO inloophuizen voor mensen geraakt door kanker op de kaart zetten.


Door corona zitten veel inloophuizen in zwaar weer. Veel fondsenwervende activiteiten konden niet doorgaan. Daarom haalt Evelien met haar fietstocht ook geld op om de huizen aan het eind van de rit een mooi bedrag te kunnen overhandigen.


De inloophuizen zijn belangrijk voor veel mensen die worden getroffen door kanker. Waar ziekenhuizen zich richten op het fysieke genezingsproces, zorgen inloophuizen voor de psychosociale ondersteuning. Het is een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden.


Meer informatie over deze bijzondere actie lees je op https://www.evelienvanderwerff.info/evelienbrengtgeluk
Nadere informatie over inloophuis ’t Anker vind je op www.inloophuishetanker.nl. Wil je dit inloophuis in De Ronde Venen rechtstreeks financieel steunen, dan kan dat op NL91 RABO 0195 2111 11.


advertentie