INLOOPOCHTEND STICHTING PARAPLU

Wilnis - Stichting Paraplu bestaat 43 jaar. Voor vele Rondeveners is Paraplu, gehuisvest aan de Pieter Joostenlaan 28 een bekend begrip. Al 43 jaar organiseren vrijwilligers 40 cursussen per jaar voor een gevarieerde doelgroep. Stichting Paraplu is een organisatie die een leven lang leren hoog in het vaandel heeft staan.

In het nieuwe jaar zijn tal van cursussen 'oude bekenden', zoals Yoga, schilderen met acryl of aquarel. De cursussen en workshops worden aangepast aan de behoefte van de tijd. Zo was afgelopen jaar de cursus 'digitale fotografie en digitale nabewerking van foto’s' een groot succes. Uniek is dat het leren van nieuwe vaardigheden gecombineerd wordt met de gezellige sfeer.

Stichting Paraplu is niet afhankelijk van grote subsidies. De meeste kosten worden door de deelnemers van de cursussen opgebracht. De gevolgen van de coronapandemie zijn tot op de dag van vandaag voelbaar.

Dit cursusjaar heeft Stichting Paraplu weer een nieuw aanbod en men hoopt dat de cursisten en deelnemers de weg naar Paraplu weten te vinden.

Om de Stichting Paraplu onder de aandacht te brengen organiseert ze op zaterdag 26 augustus a.s. van 10:00 tot 12:30 uur een inloopochtend. Tijdens deze ochtend wordt informatie gegeven over de cursussen Haken, Aquarel, Yoga, Schilderen, Mahjong, Pop-up kaarten maken, Bridge, Biljarten, Stijldansen, diverse creatieve workshops, en nog veel meer.

Stichting Paraplu is te vinden aan de Pieter Joostenlaan 28 in Wilnis. 

Kijk voor meer informatie op www.stichtingparaplu.nl.


advertentie