Ook dit jaar geen Vinkefest tijdens Pinksteren

Ook dit jaar geen Vinkefest tijdens Pinksteren

Vinkeveen - Net als in 2020 is er ook dit jaar geen Vinkefest tijdens Pinksteren. Dit is een gevolg van de extra verplichte maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Met alle onzekerheden en kort dag acht de organisatie het haast onmogelijk tijdens Pinksteren nog 'hét feest van Vinkeveen' te organiseren. 

Artiesten, partners en medewerkers optrommelen op zo’n korte termijn is wellicht niet het grootste probleem, schrijft de organisatie. De kracht van Vinkefest is immers wel bewezen toen in 2019 door een storm een enorme ravage werd aangericht op het evenemententerrein.

Waar iedereen, tot aan de landelijke media, het onmogelijk achtte een dergelijk festijn nog te kunnen laten draaien, is het met behulp van vele dorpsgenoten en toeleveranciers toch nog gelukt binnen twee dagen een succesvol event neer te zetten.

Niets is dus onmogelijk, maar de organisatie ziet toch meer een probleem in een Vinkefest met extra verplichte maatregelen en onzekerheden en heeft daarom besloten om hét feest van Vinkeveen dit jaar met Pinksteren niet door te laten gaan.

De organisatie heeft het vizier gericht op begin juni 2022 en hoopt dan vol gas zonder extra toegevoegde coronamaatregelen eindelijk weer eens te kunnen knallen.


advertentie