PARKINSONBEWEEGGROEP BIJ SENIOR SPORT ACTIEF

Mijdrecht - Senior Sportief Actief heeft ook Zorg voor Beweging voor mensen met Parkinson of een vorm daarvan. Er zijn series van 12 lessen, waarin de deelnemers proberen hun bewegingsmogelijkheden te vergroten.

Claudia van Eijk en Michelle Lim-Hok-Koen, oefentherapeuten Mensendieck bij ‘Houding en Bewegen’, zorgen voor lessen met uitdaging, afwisseling, spel en plezier. De oefeningen richten zich niet alleen op conditie, kracht en soepelheid, maar ook het dagelijks bewegen komt aan de orde, zoals opstaan uit je bed of van de vloer. Ook wordt veel aandacht besteed aan balans, houding en de fijne motoriek.

Spreekt u dit aan, dan is er nu de mogelijkheid om aan het eind van dit seizoen nog een paar lessen mee te doen. U kunt vrijblijvend een keer meedoen, om de sfeer te proeven en om te ervaren hoe deze lessen zijn. Bel dan wel even met Claudia of Michelle op (0297) 76 91 96 of mail naar info@houdingenbewegen.nl.

De lessen vinden plaats op vrijdag van 10:30 tot 11:30 uur in sportzaal De Brug aan de Van Wassenaerstraat 9 in Mijdrecht. De kosten voor alle 12 lessen bedragen € 78, voor de nog komende lessen is de bijdrage evenredig aan het aantal lessen, dat je volgt.

Het is een mooie gelegenheid om nu kennis te maken met de parkinsonbeweeggroep en/of de reden om volgend seizoen mee te doen.

Kijk voor meer informatie op www.seniorsportiefactiefdrv.nl.


advertentie