SPETTERENDE SEIZOENSOPENING THEATER PIET MONDRIAAN

Abcoude - Het theaterseizoen gaat weer beginnen. En dat gaat bij Theater Piet Mondriaan met een spetterend concert: Festival música tropical van Nils Fischer & Timbazo.

Timbazo is een wervelende latin-band die garant staat voor een uitbundig dansfeest. De internationale groep verenigt de intensiteit van de Cubaanse timba met jazz en ‘salsa dura’. De bandleden zijn afkomstig uit Colombia, Cuba, Nederland, Duitsland, VS, Puerto Rico, Venezuela en Curaçao.

Oprichter Nils Fischer, één van de beste percussionisten die Europa rijk is, koos een topbezetting waaronder drie geweldige salsa-zangers. Het is moeilijk stilzitten op deze zinderende avond. Dus voetjes van de vloer en dansen maar! Voor wie toch liever blijft zitten, er staan ook stoelen in de zaal.

Timbazo’s eerste album ¡Gracias Joe Cuba! deed de salsawereld schudden op haar grondvesten: het werd door de internationale pers gekozen tot beste salsa-album van het jaar. Na talrijke concerten op onder meer North Sea Jazz en vele grote zomerfestivals volgde het tweede album ‘Rumberos a Montón’.

De pers over Timbazo: Muziekkrant Oor: ‘Met een hopelijk broeierige zomer op komst is dit verreweg de meest gevarieerde en beste Latijnse dansplaat van het moment’. De Telegraaf: ‘Nils Fischer & Timbazo is een aanrader, de muziek knalt letterlijk je voorjaarsdip weg.’

Het optreden (staconcert) van Timbazo is op zaterdag 3 september a.s. in Theater Piet Mondriaan in Abcoude. De aanvang is 20:15 uur. Kaarten kosten € 25, met een CJP kosten de kaarten € 18. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterpietmondriaan.nl

Kijk voor meer informatie over deze en alle andere voorstellingen op www.theaterpietmondriaan.nl, of in de brochure. Geen brochure ontvangen? Deze kan worden afgehaald bij onder meer de Bibliotheek.


advertentie