STEUNPUNT VRIJWILLIGERSWERK ORGANISEERT VRIJWILLIGERSMARKT

De Ronde Venen - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Servicepunt & Tympaan-De Baat organiseert in samenwerking met gemeente De Ronde Venen op dinsdagavond 12 september a.s. van 19:00 tot 21:00 uur een vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis in Mijdrecht. Inwoners zijn van harte welkom om op deze avond langs te komen en vrijblijvend in gesprek te gaan met maar liefst 30 organisaties in De Ronde Venen! Meer informatie is te vinden op www.steunpuntvrijwilligerswerk.nl.

De organisaties vertellen op de vrijwilligersmarkt waarom vrijwilligerswerk bij hun organisatie leuk, boeiend of hard nodig is. Bezoekers ontvangen bij binnenkomst een informatieboekje, zodat zij gemakkelijk met een organisatie naar keuze in gesprek kunnen gaan.

Vrijwilligers zijn van groot belang voor de samenleving. Ook voor vrijwilligers zelf is vrijwilligerswerk dé manier om met andere mensen in contact te komen, actief te blijven of ervaring op te doen. Bovendien is vrijwilligerswerk gewoon erg leuk en levert het veel op. Zoals voor Bas die vrijwillig klust op zorgboerderij Amstelkade: “Ik voel me nuttig en gewaardeerd.”

Kijk voor meer info, waaronder een overzicht van de aanwezige organisaties, op www.steunpuntvrijwilligerswerk.nl of neem contact op via (0297) 230 280 of via vrijwilligerswerk@stdb.nl.


advertentie