TOETIE: IJSKOUDE MAAR SMAKELIJKE REIS OVER IJS

Abcoude - Op zondag 5 november aanstaande speelt in het Theater Piet Mondriaan de voorstelling TOETIE.

Gio en Cipe zitten te vissen in een lelijke, vieze, warme, stinkende stad. Wanneer ze een oude ijsmachine opvissen, krijgt Cipe plots een idee. ‘Ik wil ijs maken voor de hele stad: een toeti per tutti!’ Maar hoe kom je aan zoveel ijs? Op de Noordpool natuurlijk! Eindelijk op avontuur! De wereld blijkt groter, mooier en gevaarlijker dan ze ooit hadden kunnen bedenken.

Eenmaal op de Noordpool komen ze een ijsbeer tegen. Kan hij hen soms aan ijs helpen? En wat gebeurt er als straks alle ijsmachines op volle kracht draaien?

TOETI is een vrolijke voorstelling met twee spelers, poppen, live muziek en video. Het is het derde deel van het diner-drieluik van IJsbeerINC. dat laat zien waar eten vandaan komt en wat dat doet met de wereld om ons heen. Een speelse voorstelling waarin de verbeelding aan de macht is, met een ijsje toe! Voor alle kleine en grote kinderen vanaf 4 jaar.

Pssst… Wist je dat bijna het hele decor in TOETI van plastic zee afval is gemaakt?

De voorstelling speelt zondag 5 november a.s. in Theater Piet Mondriaan en start om 15:30 uur. Kaarten kosten € 11,75 en deze zijn te bestellen via www.theaterpietmondriaan.nl.


advertentie