VIER OP EEN RIJ IN THEATER PIET MONDRIAAN

Abcoude - Vier cabaretiers op één avond. Met zorg bij elkaar gezocht voor een avondje genieten en onbedaarlijk lachen.

Farida Laan was ooit beeldend kunstenaar, maar ze hing haar schildersezel aan de wilgen en ging het podium op. NRC schreef over Laan: ‘Farida verrast met volvette metaforen, en in roomboter gebraden beelden, waarmee ze een waterval aan buitenissige personages in haar verhaal beschrijft’.

Pieter Jouke schreef zo’n beetje aan alle grote cabaretprogramma’s mee, van 'Dit Was Het Nieuws' en shows van Herman Finkers tot 'Zondag Met Lubach' en de 'Avondshow met Arjen Lubach'.

Als een van de weinige stand-up comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedian te combineren met muziek. Waar bij veel cabaretiers de liedjes een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen in hoog tempo door.

Valentina Tóth complementeert het kwartet deze avond. Zij is actrice, zangeres, theatermaker en liedjesschrijver en was vorig jaar de winnares van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

De voorstelling vindt zaterdag 16 september a.s. plaats in het Theater Piet Mondriaan in Abcoude. De aanvang is 20:15 uur. Een kaartje kost € 20,75 en met CJP € 14,75.

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterpietmondriaan.nl.


advertentie