WORKSHOP 'VAN RUZIE NAAR RUST TUSSEN DE KINDEREN'

De Ronde Venen - Donderdagavond 22 april a.s. organiseert Ouders Lokaal een workshop voor ouders die meer rust tussen hun kinderen willen.

‘O nee, hè?! Daar gáán ze weer!’. Vaak voel, hoor of zie je een ruzie tussen je kinderen al even aankomen. Soms is een seintje van jou voldoende om het in de kiem te smoren, maar op andere momenten lukt dat niet, of start de ruzie, als jij nét even de kamer uit bent.

Wat doe jij bij een ruzie? Wacht je af of spring jij ertussen? En wat doe je dan? Praten de kinderen dan met jou, via jou of … nog iets anders? En wat is de functie van ruzie eigenlijk voor kinderen? En wat zit er eigenlijk achter de ruzie verstopt?

In de interactieve workshop ‘Van ruzie naar rust tussen je kinderen’ leer je:

•    Welke ruzies er zijn tussen kinderen
•    Waarom ruzie maken tussen kinderen gezond is
•    Hoe jij je kinderen kan leren ruzies zelf op te lossen

De workshop wordt begeleid door Leonie Aalders, moeder van een tweeling. In het dagelijks leven coacht Leonie ouders en kinderen in haar eigen praktijk. Daarnaast schrijft zij blogs over de struggles van het ouderschap en organiseert zij allerlei workshops.  Tijdens deze avond zal zij haar ervaringen als moeder en als coach met de deelnemers delen. 

Deelname aan de workshop is gratis na aanmelding via de website. Na aanmelding krijg je van Ouders Lokaal de inloggegevens om te kunnen deelnemen aan de ‘Zoom Workshop’. De workshop duurt van 20:00 tot ongeveer 21:30 uur. 

Meer weten? Stuur dan voor meer informatie een e-mail naar info@ouderslokaal.nl.


advertentie