Locatie:

Veenlanden College, Diamant 9 te Mijdrecht

Wanneer:

Vrijdag 27 oktober van 13.30 tot 15.30 uur

Entree:

Gratis

Cultuurcafé de Ronde Venen: Licht op de Polder

Vrijdagmiddag 27 oktober is er van 13.30 – 15.30 uur weer Cultuurcafé. Dit keer is de insteek hoe jongeren uit de Ronde Venen kunst en cultuur beleven binnen en buiten de context van de school. Ook zijn ook er enkele muzikale intermezzo’s.

Onder kunst en cultuur valt dans, muziek, beeldende kunst, erfgoed, fotografie, podiumkunst, architectuur of theater. Maar hoe zit het met de culturele initiatieven, die leerlingen omringen of initiatieven die zij nog vorm willen geven of reeds gegeven hebben in het geval van oud-leerlingen. M.a.w. wat speelt zich zoal af tegen het licht van onze polder?

Dit Cultuurcafe is de vijfde in een reeks van ontmoetingen rondom kunst en cultuur, georganiseerd door Stichting Cultuurpunt Ronde Venen. Zowel de gasten als de bezoekers zijn van alle leeftijden en de toegang is altijd gratis.

www.culltuurpuntrondevenen.nl

 

Gepubliceerd: 17 oktober 2023Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×