Deze week in Nieuwsronde (elk heel uur)

(Van woensdag tot woensdag) ++ Boomfeestdag in Abcoude ++ Ron en Brigitte de Groot verlaten Willisstee ++ Fietsen in dorpscentrum officieel ++ Praten over woonwensen in de toekomst ++ Opening natuurreservaat Demmerik

++   Een Commissaris van de koning, een burgemeester en een kinderburgemeester. Een stevige delegatie bij de start van de boomfeestdag vorige week. Bomen planten, snoeien en zwerfaval opruimen. De officiele start was in Abcoude.

++   Bezoekers van de Willisstee kennen ze al jaren. Ron de Groot was al van kinds af in het familiebedrijf. Brigitte de laatste 10 jaar. Zij gaan nu hun geluk beproeven in Zuid-Limburg.

++   Tot nu toe was het fietsen in de Mijdrechtse voetgangersgebied een proef. Die is goed bevallen en dus wordt dat nu officieel toegestaan.

++   Een volle zaal in het Veenlanden College trok de CDA-bijeenkomst over Wonen in de Toekomst. Hoe en waar willen ouderen wonen?

++   Een paradijs voor weide- en waadvogels; dat is het natuurreservaat Demmerik in Vinkeveen. Na drie jaar is het nu klaar voor de dieren. Na het broedseizoen is het ook door wandelaars te bezoeken.

Geplaatst

woensdag 20 maart 2019 | 09.59 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 20 maart 2019 | 10.09 uur

Auteur

Joss Siebers


-advertentie-