Locatie:

Polder Demmerik

Wanneer:

Zaterdag 24 februari van 09.00 tot 12.00 uur

Entree:

7,50

Winter watervogels van de Demmerikse polder

Pak je verrekijker en ga mee met de gids op zoek naar water- en weidevogels in de Demmerikse Polder! In de ‘wetlands’ van natuurreservaat Demmerik zijn de ooit steile slootkanten verdwenen en op diverse plekken gaat het land geleidelijk in water over waardoor weidevogels en steltlopers zich hier thuis voelen. Misschien zijn de weidevogels er al, maar we gaan vooral voor de winter watervogels die massaal overwinteren in de Demmerikse polder. Misschien komen we ook wel een paar bijzondere vogels tegen zoals de roodhalsgans en de dwerggans. Dompel je in dit unieke gebied en leer van alles over de vogels, maar ook over het gebied zelf, de samenhang met de Vinkeveense plassen en wat er zo bijzonder is aan deze polder. Let op, de route gaat over onverhard en nat terrein.

Zaterdag 24 februari 2024.
Duur 3 uur, start 9:00 uur – Polder Demmerik
Volwassenen 7,50 – kinderen 4,-

Let op: deelname alleen mogelijk na aanmelding vooraf via de Staatsbosbeheer website:

https://www.staatsbosbeheer.nl/winterwatervogelsdemmerik

Gepubliceerd: 9 februari 2024Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×