Locatie:

't Oude Parochiehuis Mijdrecht

Wanneer:

Zaterdag 20 april van 20.00 tot 22.00 uur 2024

Entree:

15,75

Mijn avonturen met Ramses Shaffy

Een muzikale voorstelling van Gerard Alderliefste rond het gelijknamige boek. Gerad Alderliefste begeleidde Shaffy tijdens de onverwachte en door weinigen voor mogelijk gehouden toegift van diens carrière. De revival van het lied Laat me – Vivre door Shaffy en Alderliefste opnieuw opgenomen in 2005, leidde tot een reeks optredens door heel Nederland. Gerard beschrijft de avonturen die zij onderweg beleefden en daarmee; het ontstaan van een bijzondere vriendschap.In het boek Mijn Avonturen met Ramses Shaffy; lezen we als het ware mee in het dagboek van Gerard, uitgewerkt ter gelegenheid van Shaffys tiende sterfdag op 1 december 2019. Ondersteund door geprojecteerde fotos en videos vertelt Gerard over zijn avonturen met Ramses. Hij maakt natuurlijk ook muziek. Er is (samen-)zang, begeleid op piano en/of gitaar, Maria Eldering speelt viool en er is (indien mogelijk) rode wijn en kroepoek, waar Ramses zo gek op was. Een kaartje kost 15 euro plus 75 cent servicekosten. Meer informatie en kaartverkoop Cultuurhuis Mijdrecht

Gepubliceerd: 1 april 2024Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×