Locatie:

Bibliotheek Abcoude

Wanneer:

Woensdag 10 april van 10.30 tot 11.15 uur

Natuurbeleving voor de allerkleinsten bij Mama Lokaal Abcoude

Deze ochtend organiseren we voor de allerkleinsten en hun mama’s (en papa’s) een leuke natuurbeleving. De activiteit wordt verzorgd door Emilie Zandvliet van “Peuters in het Wild” en is mogelijk dankzij een financiële bijdrage vanuit het provinciale project ‘Groen doet goed’. Emilie zal deze ochtend met de kinderen en mama’s de lente centraal zetten.

Kinderen (en volwassenen!) hebben natuur (een natuurlijke omgeving) nodig. Buiten spelen is goed voor de ontwikkeling van hun motoriek en zelfvertrouwen, het helpt tegen concentratieproblemen en het bevordert de creativiteit. De hele dag binnen zitten met tablet of spelcomputer veroorzaakt bovendien bijziendheid en rugproblemen op jonge leeftijd. In een natuurlijke omgeving spelen kinderen veel gevarieerder, zijn er minder onderlinge problemen. Er zijn allerlei uitdagingen. Geen dag is hetzelfde. Dus naar buiten allemaal. Leer samen met Emilie hoe je dit stimuleert bij je kind(eren) en geniet samen van de natuur om je heen.

Bij slecht weer zijn alle activiteiten binnen. De activiteit start om half 11 en duurt ongeveer drie kwartier. Koffie staat om 10 uur klaar.

Mama Lokaal Abcoude wordt georganiseerd door Sonja en is kosteloos te bezoeken. Aanmelden is niet nodig. Welkom!

Praktisch
Mama Lokaal Abcoude
Iedere woensdagochtend, 10-11.30 uur in Bibliotheek Abcoude

Gepubliceerd: 3 april 2024Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×