Locatie:

Dorpsstraat 40, Mijdrecht

Wanneer:

Zaterdag 18 mei van 12.00 tot 16.00 uur

Entree:

Gratis

Open dag van RTV Ronde Venen - op locatie

Altijd al eens willen kijken hoe ze bij RTV Ronde Venen hun programma’s maken? Dat kan op de Open Dag op zaterdag 18 mei in de Mijdrechtse Dorpsstraat.

Op die dag trekken de vrijwilligers van de lokale omroep erop uit om vanuit het centrum een indruk te geven hoe het werk bij de lokale omroep eruit ziet. Ben je geïnteresseerd in tv maken of schrijven over je eigen buurt? Kom langs!

Je inzetten voor RTV Ronde Venen is een fijne en nuttige activiteit, waar jij en veel mensen in De Ronde Venen plezier aan beleven. Het mooie is: je staat altijd vooraan als er iets bijzonders gebeurt. In elk team zoekt de omroep naar versterking: zowel bij de radio, de tv (cameramensen, reporters en editors) als de nieuwsredactie zijn extra mensen zeer welkom. En heb je iets nog niet in de vingers, dan kun je het bij de omroep leren.

Gepubliceerd: 1 mei 2024Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×