Locatie:

Ringvaart, thv Burg. Haitsmaplein

Wanneer:

Zaterdag 15 juni van 14.30 tot 16.00 uur

Duizenden badeendjes racen voor het Goede Doel

Op zaterdag 15 juni transformeert de Ringvaart, achter het Burgemeester Haitsmaplein in Mijdrecht, in een levendig spektakel wanneer maar liefst 3.000 badeendjes het water op gaan voor een spannende race voor het goede doel.

Om 14.30 uur worden de eendjes te water gelaten en begint de strijd. Dit kleurrijke en spetterende evenement belooft niet alleen een visueel feest, maar er zijn ook schitterende prijzen te winnen. Alle eendjes hebben namelijk een uniek nummer en deze corresponderen met een lot dat jij kunt kopen. Komt het eendje met jouw lotnummer als één van de eerste over de finish? Dan win jij een van de prijzen die beschikbaar gesteld zijn door de lokale middenstand van De Ronde Venen. De spectaculaire hoofdprijs is een dagje varen in een sloep op de Amstel voor vier personen, inclusief een luxe lunch.

Steun het Goede Doel Dit jaar komt de volledige opbrengst van de badeendenrace ten goede aan De Zonnebloem, afdeling Mijdrecht. Deze fantastische organisatie zet zich met hart en ziel in voor mensen met een lichamelijke beperking. Met de opbrengst kunnen zij hun vakantieweek extra speciaal maken.

Dus kom langs, koop een lot en draag bij aan een goed doel. Geniet van de badeendenrace en maak kans op mooie prijzen. Samen maken we een verschil voor De Zonnebloem. We zien je graag op 15 juni bij de Ringvaart!

Badeendjes, 1 voor € 3,- en 4 voor € 10,-, zijn vanaf nu te bestellen via: https://bit.ly/4e1lSoK

Gepubliceerd: 4 juni 2024Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×