Ontbijtsessies tijdens week van de ondernemer

De Ronde Venen – Tijdens de Week van de Ondernemer van 15 tot 19 november organiseert gemeente De Ronde Venen 3 ontbijtsessies voor en door ondernemers. Aanmelding voor die ontbijtsessies is mogelijk tot 12 november a.s.

Lokaal ondernemen is heel belangrijk. De afgelopen tijd is voor veel ondernemers niet gemakkelijk geweest. Daarom is het goed met elkaar in verbinding te blijven. Om ondernemers elkaar te laten inspireren en stimuleren organiseert de gemeente 3 verschillende ontbijtsessies. Elke ontbijtsessie heeft een eigen onderwerp.

Wethouder Economische Zaken Rein Kroon: “We hebben veel verschillende soorten ondernemers in onze gemeente. Daarom streefden wij naar 3 verschillende onderwerpen per sessie, zodat er voor iedere ondernemer een onderwerp is dat bij de organisatie past. Nu zetten we de ondernemers een week lang in het zonnetje tijdens de week van de ondernemer.”

Welke ontbijtsessies zijn er?

• Klaar voor de toekomst! op dinsdag 16 november van 07:30 tot 09:00 uur. Hoe groei je door als ondernemer? En wat heb je nodig om je organisatie klaar te maken voor de toekomst? Paul Turken van de Coöperatie Fabriek leidt de bijeenkomst met een praktische kijk op bedrijfsleven. Hij maakt ondernemers enthousiast, zodat ze direct leren hoe zij de organisatie toekomstbestendig maken.

• Toekomstbestendig en duurzaam ondernemen op donderdag 18 november van 08:00 tot 10:00 uur. De bijeenkomst  geeft bedrijven nieuwe ideeën en inspiratie. Daarnaast is het mogelijk direct aan te sluiten bij de duurzaamheidpartners De Ronde Venen, een lokale club van duurzame ondernemers. Tijdens de bijeenkomst delen ondernemers elkaars successen en hindernissen. Ook gaan ze met concrete aanbevelingen de deur uit. 

De duurzaamheidpartners vormen een netwerk van bedrijven en organisaties uit De Ronde Venen. Zij omarmen duurzaamheid in hun visie en kernactiviteiten. Ook werken zij mee aan een toekomstbestendig De Ronde Venen. Daarnaast creëren, stimuleren en activeren zij bewustwording bij jong en oud.

• Hoe kom ik aan goed personeel op vrijdag 19 november van 08:00 tot 10:00 uur. Murat Ersoy van de Beroepentuin neemt ondernemers mee met de ontwikkelingen binnen de banenmarkt, zodat zij met inspiratie en creatieve ideeën de deur uitlopen en direct aan de slag kunnen met het zoeken van personeel voor hun bedrijf.

Ondernemers kunnen zich aanmelden voor de ontbijtsessies via www.derondevenen.nl/ontbijtsessie. Dit kan tot vrijdag 12 november a.s. Daarna ontvangen zij een e-mail met meer informatie.

 Neem voor meer informatie contact op met  de accountmanager Bedrijven, Ines de Ridder, via bedrijven@derondevenen.nl.



AbcoudeBaambruggeEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisaccountmanager bedrijven ines de ridderberoepentuinde cooperatie fabriekduurzaamheidspartners de ronde venenEconomiegemeente de ronde venenmurat ersoyontbijtsessiespaul turekenrtv ronde venenweek van de ondernemerwethouder rein kroon

Meer in dossier accountmanager bedrijven ines de ridder

Meer in dossier accountmanager bedrijven ines de ridder


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×