Klassieke inloopconcerten tijdens open monumentendagen

Vinkeveen – In het Monumentenweekend van 11 en 12 september a.s. organiseert de Stichting Oude Hollandse Waterlinie een zestal klassieke inloopconcerten. Deze concerten duren circa 45 minuten en worden uitgevoerd door het Barok-ensemble Camarata Capelle onder leiding van Boudewijn Bruil.

Het ensemble voert stukken uit van onder andere Händel, Telemann en Bach. De muziek wordt afgewisseld met verhalen over de lokale geschiedenis van de Oude Hollandse Waterlinie en over het Rampjaar 1672, verteld door theatermaker Michiel van de Burgt, in de persoon van de 17e-eeuwse Wouter van de Waterlinie.

Op zondag 12 september a.s. is de voorstelling te zien van 13:30 tot 14:15 uur in de Heilig Hart kerk te Vinkeveen.CultuurNieuwsVinkeveenWaverveenCamarata CapelleCultuurerfgoedgemeente de ronde venenheilig hart jezus kerk vinkeveenklassiek inloopconcertmichiel van de burgtopen monumentendagrtv ronde venenvinkeveenwouter van de waterlinie

Meer in dossier Camarata Capelle

Meer in dossier Camarata Capelle


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×