Picknick festival op het Eiland van Hein

Kom op zondag 17 september van 12-16u naar het gezellige picknick festival op het Eiland van Hein in Wilnis.

Er zijn optredens van cabaretiertalent Kai Bodewitz en lokale volkszanger Thomas Oudshoorn. Tussen de optredens door zijn er leuke activiteiten voor jong en oud, en je kunt zelfs mooie prijzen winnen met het Rad van Geluk.
Het festival is gratis toegankelijk Neem een kleedje of een stoeltje mee en geniet van je zelf gevulde picknickmand of bestel van tevoren een kant en klare picknick met lekkers!  Kom simpel genieten met een hapje, drankje, muziek en vermaak voor iedereen.
Het festival wordt georganiseerd door IVI (Inwoners voor inwoners) en lokale partners.CultuurRegioWilnis


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×