Preek van de leek in De Rank

Zondag 10 maart houdt Ron Deurloo, directeur van Tympaan de Baat, een welzijnsorganisatie in De Ronde Venen, in De Rank in Mijdrecht een preek van de leek met als thema WEL ZIJN.

De techniek, welvaart en gezondheidszorg zijn in deze tijd zo sterk ontwikkeld dat mensen heel goed in staat zijn om iets van hun leven te maken. Dit maakbaarheidsdenken gaat vaak heel lang goed totdat het leven tegenzit of een keuze verkeerd uitvalt. Op die momenten van kwetsbaarheid ben je niet graag alleen. Het kan dan heel fijn zijn als er mensen om je heen zijn die je steunen.

In de kern is dat waar welzijn voor staat: Mensen aan elkaar verbinden en banden versterken. Hoe kan jij daar aan bijdragen?

Muzikale medewerking wordt verleend door Mirjam Vos op viool, Anita Vos op vleugel en Erick Versloot op orgel voor de samenzang.

De preek van de leek begint om 15:00 uur en om 16:00 uur kan men onder het genot van koffie, thee of een ander drankje elkaar ontmoeten en napraten.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuwsde rank mijdrechtpreek van de leekron deurlootympaan de baatwel zijn


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×