Theaterconcert Berget Lewis in Theater Piet Mondriaan

Op 16 maart komt Berget Lewis met haar theaterconcert ‘We Are One’ naar het Theater Piet Mondriaan in Abcoude.

Met We Are One laat Berget zien dat ze blijft geloven in het goede. Na bijna tien jaar lanceert ze een nieuw album met als titel We Are One. Tijdens de laatste lockdown schreef en componeerde Berget alle songs zelf.

De sterk autobiografische songs onderscheiden zich, enerzijds door de openhartigheid van de compromisloze teksten en anderzijds door de maatschappijkritische noot die we van Berget niet eerder zo expliciet hoorde. Zij maakt zich zorgen over de polarisatie in de samenleving en het daarmee samenhangende gebrek aan eenheidsgevoel. De titel van het album en van het theaterconcert ‘We Are One’ is in dat verband alleszeggend.

Berget koos voor een intieme productie: “Ik wil de mensen graag laten horen en zien dat ik meer ben dan alleen maar de ‘power’-zangeres die ze kennen van tv of van de ‘Ladies Of Soul’. Dat komt bij We Are One onmiskenbaar naar buiten. Ik ben naast zangeres ook songwriter en omdat het album autobiografisch is, wil ik het publiek ook graag met mijn kwetsbare kant laten kennismaken.

Het is een non-stopshow geworden met een fantastische live band, waarmee ik liedjes van mijn nieuwe album afwissel met het bekende Tina Turnerrepertoire. Het wordt één groot feest en natuurlijk een hommage aan Tina. Ik heb haar altijd geëerd en zal dat ook blijven doen. Ze zit diep in mijn hart.”

De aanvang van het theaterconcert op 16 maart a.s. is 20:15 uur. Kaartjes kosten € 28,25 /€ 19,75 (met CJP). Kaarten kunnen gekocht worden via www.theaterpietmondriaan.nl.



AlgemeenCultuurDe Ronde Venenberget lewiswe are one

Meer in dossier berget lewis

Meer in dossier berget lewis


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×