Basisschool Vlinderbos viert 100 jaar Jenaplanonderwijs

Op woensdag 24 april opent Basisschool Vlinderbos haar deuren voor een bijzondere gelegenheid. Ter viering van het 100-jarig bestaan van het Jenaplanonderwijs houdt de school een open dag voor ouders, leerlingen, collega’s en andere geïnteresseerden. Tussen 11:30 en 14:00 uur zijn bezoekers
van harte welkom in het schoolgebouw aan de Veenweg 117a in Wilnis om een kijkje te nemen en zelf te ervaren hoe de school het Jenaplanonderwijs naar de wereld van nu vertaalt.

Tijdens de open dag zijn er diverse leuke activiteiten zoals presentaties, rondleidingen en lesjes van leerlingen. Bezoekers krijgen bovendien een uniek kunstwerk van een kind als aandenken aan deze speciale dag. Het hoogtepunt van de dag is de onthulling van een bijzonder kunstwerk door wethouder Cees van Uden.

Directeur Martijn Staats kijkt enorm uit naar de open dag en is blij dat hij een ‘kijkje achter de schermen’ kan bieden. “Ik ben er trots op dat wij als school aan iedereen mogen laten zien dat het Jenaplanonderwijs kinderen sociaal, zelfstandig en wereldwijs maakt. Al 100 jaar lang!”

Geïnteresseerden zijn dus van harte welkom om op woensdag 24 april de festiviteiten bij te wonen en uit eerste hand te ervaren hoe het Jenaplanonderwijs nu misschien wel relevanter is dan ooit.

Voor meer informatie over de open dag en over het Jenaplanonderwijs kan contact worden opgenomen met Basisschool Vlinderbos via info@vlinderbos.nl.



AlgemeenDe Ronde VenenNieuws100 jaar jenaplanvlinderbosschool wilnis

Meer in dossier 100 jaar jenaplan

Meer in dossier 100 jaar jenaplan


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×