De Hoef krijgt ook Repair Café

Woon je in De Hoef en heb je spullen die gerepareerd moeten worden? Op zaterdag 4 mei gaat in De Springbok in De Hoef een nieuw Repair Café van start.

Na Abcoude, Vinkeveen, Mijdrecht, Baambrugge is dit het 5e Repair Café in onze gemeente.
Er zijn deskundige vrijwilligers aanwezig die je gratis kunnen adviseren en helpen met computervragen, elektronische apparatuur en die naai- en verstelwerkzaamheden verrichten. Wist je dat er in Abcoude en Baambrugge een dame is die batterijtjes en eventueel polsbandjes van horloges vervangen kan? In Baambrugge is er een reparateur aanwezig die wel raad weet met je kapotte sieraden. Zij is ook present in Mijdrecht. Veel dingen zijn na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar!

Repair Café De Hoef is vanaf 4 mei elke 1e zaterdagochtend van de maand van 10.00 tot 12.00 uur geopend. Voor meer informatie over de andere Repair Cafés kun je kijken op de website in het activiteitenoverzicht: www.tympaan-debaat.nlAlgemeenDe Ronde VenenEconomieNieuws


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×