Ouders Lokaal workshop 'FLOW na je scheiding'

Een scheiding is een enorm ingrijpende gebeurtenis. Misschien voel je je leeg of eenzaam, of heb je het gevoel de regie even kwijt te zijn? Hoe kom je weer terug in die flow? Waar vind je weer een stip op de horizon, positieve energie en levenslust?

In de workshop ‘FLOW na je Scheiding’ van Ouders Lokaal krijg je tips en handvatten om weer terug te keren naar het vuurtje in jezelf. Je vindt je kracht weer terug en kan weer kijken naar de toekomst. En weet: je bent niet alleen.

De workshop wordt begeleid door Vanetta Smit. Zij is een gescheiden moeder met 2 dochters van 6 en 9, verloofde, partner, bonusmamma (in spe van 2), vriendin, (enige) dochter, meisje, gelukkige baas van hond Tukkie, van oorsprong Film- en Televisiewetenschapper, (voormalig) politica & podcaster cultuur & erfgoed in De Bilt. In het dagelijks leven is zij life flow coach bij Close-Up Coaching van waaruit zij ook als matchmaker fungeert voor Mens en Relatie.

Deze workshop vindt plaats op dinsdagavond 14 mei a.s. van 20:00 tot 22:00 uur in de Bibliotheek Mijdrecht. Deelname is gratis na aanmelding via derondevenen.ouderslokaal.nl.

Kijk voor meer informatie op www.ouderslokaal.nl of mail via info@ouderslokaal.nl.AlgemeenDe Ronde VenenNieuwsRegio


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×