De foto is ter illustratie

Inloopbijeenkomst fietstunnel N201 bij Mijdrecht

Op woensdagavond 22 mei organiseert de provincie Utrecht een inloopbijeenkomst voor omwonenden en andere belanghebbenden over het ontwerp voor de fietstunnel bij het nieuwe N201-tracé in Mijdrecht. Tijdens de bijeenkomst geeft de provincie een toelichting op het voorkeursontwerp en is het mogelijk om vragen te stellen.

In de ontwerpsessie van januari is aan omwonenden en toekomstige gebruikers gevraagd mee te denken bij het ontwerp voor de fietstunnel en de locatie daarvan. Mede op basis van deze opgehaalde informatie is de studie naar de fietstunnel afgerond. Tijdens de inloop presenteert de provincie de uitkomsten van deze studie en het voorkeursontwerp.

De bijeenkomst is in Hotel Mijdrecht aan de N201 en begint om 19.00 uur. De bijeenkomst duurt twee uur. Belangstellenden kunnen op elk moment binnenlopen. Tijdens de bijeenkomst licht de provincie het voorkeursontwerp van de fietstunnel toe. Ook geeft zij aan wat er is gebeurd met de reacties uit de ontwerpsessie van 17 januari.

Het voorkeursontwerp van de fietstunnel wordt naar verwachting in september-oktober 2024 aangeboden aan Provinciale Staten voor een besluit over de fietstunnel en de financiering ervan.

Via nieuwsupdates en de website www.toekomstN201.nl houdt de provincie Utrecht de omgeving op de hoogte van de voortgang. Vragen kunt u mailen via toekomstn201@provincie-utrecht.nl.AlgemeenDe Ronde VenenEconomieGemeenteNieuwsRegiofietstunnel n201onderzoek plek fietstunnel n201

Meer in dossier fietstunnel n201

Meer in dossier fietstunnel n201


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×