Deze week in Nieuwsronde 20

++  Het opruimen van lood uit tuinen is begonnen   ++  Voices & friends op Straattheaterfestival   ++  Het verhaal van historische kleding van dokter Van Doorn    ++   De  Brillen- en Ovalendag  ++   Natuurlijke vijanden voor de rivierkreeft

 

++   Op veel plekken in De Ronder Venen zit al jaren lood in de bodem. Speeltuinen zijn inmiddels veilig gesteld, want lood is vooral gevaarlijk voor jonge kinderen. Dit jaar worden er 12 tuinen aangepakt.
++   Het straattheaterfestival komt eraan, wij maken kennis met de Rondeveense Voices & friends
++   In de nieuwe Proosdijkroniek van juni staat een verhaal over de kleding van de moeder van huisarts Van Doorn
++   Wij kregen mooie beelden toegestuurd van de Brillen en Ovalendag in Wilnis. We gaan ook  terug in de tijd.
++   De Amerikaanse rivierkreeft zorgt al jaren voor problemen . Ook bij ons bijvoorbeeld langs de Kromme Mijdrecht. In de Molenplolder in Tienhoven beginnen ze met een experiment om deze rivierkreeft onder controle te krijgen.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenGemeenteNieuwsbrillen ovalenproosdijkroniekrivierkreeftstraattheater

Meer in dossier brillen ovalen

Meer in dossier brillen ovalen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×