CultuurHuis Mijdrecht start nieuw seizoen voorstellingen

Na een succesvol eerste seizoen programmeert CultuurHuis Mijdrecht opnieuw 9 voorstellingen in het nieuwe seizoen. Ook komend jaar is er weer wat elk wat wils te zien: theater, shows en veel cabaret en muziek. Zo komen er twee biculturele vrouwen met een passie voor Bach, een kindervoorstelling uit Strandwijk aan zee, Nederlandstalige liedjes maar ook een wereldreis in muziek en improvisatietheater met Kerst. De meeste voorstellingen zijn in ’t Oude Parochiehuis in Mijdrecht, de kindervoorstelling is in Wilnis in de Vlinderbosschool. Een kaartje kost tussen 8,50 euro en 19,50 euro.

Het Cultuurhuis start op 28 september met DISCLAIMER – theater cabaret van het duo De Blauwe Vinkjes. Daarna volgt op 26 oktober muzikaal omlijst cabaret van de pianistes Beth & Flo met als titel Ander onderwerp. Op 23 november gaat stand-up zanger/gitaar comedian Roel Verburg zijn nieuwe programma Magisch Realisme try-outen en op 8 december komt de Kerst op Sterk Water!-show naar Mijdrecht: improvisatietheater pur sang.

In het nieuwe jaar volgt op 18 januari Jeffrey Schenk met Mooie liedjes – de allermooiste Hollandse hits van toen en nu en op 9 februari is er voor de kinderen Groetjes uit Strandwijk aan Zee van Tonky & Jack. Vrijdag 21 maart gaan we op muzikale wereldreis met Melancholie in de polder 2 van Leonie Jansen en Carel Kraayenhof, een bonte mix van muziek op het podium die in versie 1 eerder al voor uitverkochte zalen zorgde. Zondag 13 april komt Annick Boer de boel op stelten zetten met haar cabaretvoorstelling Vol erin! met live muziek van Jean Louis van Dam.

Tot slot sluiten altvioliste Esther Apituley en interviewer Noraly Beyer op zaterdag 3 mei het seizoen af met Hoezo Bach? Twee eigenzinnige vrouwen over hun passie voor Bach, begeleid door Marnix Dorrestein, gitaar & Xander Vrienten, basgitaar, beide bekend van de band van Jett Rebel en Trijntje Oosterhuis.

 

Voor meer informatie en kaartverkoop kijk op www.cultuurhuismijdrecht.nlAlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuwsRegioCultuurhuis


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×