De galerie van KunstRondeVenen in winkelcentrum De Lindeboom

Zomerexpositie bij KunstRondeVenen

Kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen richt van 4 juli tot en met 31 augustus in haar galerie in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht  een overzichtsexpositie in waar ongeveer twintig lokale kunstenaars aan deelnemen. Bijna alle vormen van beeldende kunst zijn te bewonderen. De deelnemende kunstenaars zullen zelf regelmatig als gastvrouw of -heer aanwezig zijn. Enkelen bieden ook een workshop aan of geven een demonstratie. De galerie is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur. Voor een workshop kunnen afwijkende tijden gelden.

De expositie toont een breed beeld van wat er zoal op het gebied van beeldende kunst in De Ronde Venen wordt gecreëerd. Er worden tekeningen, schilderijen, mixed media werken, foto’s en collages geëxposeerd, maar ook driedimensionale kunst in de vorm van glasobjecten, keramiek en beelden.

Zoals vermeld, kun je kunstenaars soms actief aan het werk zien of  wordt er een workshop georganiseerd. Zo zullen Marian Blokker en Gerarda Demarteau je de gelegenheid bieden om zelf te experimenteren met de gelliplate. Dat is een druktechniek, waarbij zonder gebruik van een pers, monoprints kunnen worden gemaakt. Laat je uitdagen om je eigen creativiteit te ontwikkelen!

Informatie over demonstraties of workshops, zoals data en tijden, wordt in de etalage van de galerie, of op www.kunstrondevenen.nl en op de Facebookpagina van KunstRondeVenen aangekondigd. Op de website is ook alle informatie over de vereniging en de aangesloten kunstenaars te vinden.



AlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuwsRegio


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×