Adverteren

RTV Ronde Venen voorziet de inwoners van De Ronde Venen van actueel onafhankelijk nieuws, maar ook van de beste muziek en informatieve programma's. Adverteren via RTV Ronde Venen is hét middel om in De Ronde Venen om zichtbaar te zijn. RTV Ronde Venen is overal te horen en te zien. De ether, kabel, digitaal en via Facebook, Twitter en onze website.

Advertentiemogelijkheden
U kunt adverteren op radio, televisie en internet. Kies zelf de dagen en tijden voor reclameblokken, voor en na programma’s, of laat u adviseren.
- Crossmediaal adverteren
Een combinatie van radio, televisie en internet. In een korte tijd veel exposeer? Bijvoorbeeld voor een groot evenement? Via een combinatie van deze media bereikt u de doelgroep op alle fronten. 
- Adverteren per medium / doelgroep
Het liefst de sportende mens bereiken? De muziekliefhebber? Of spreek alle Rondeveners aan via bijvoorbeeld TV.
- Programmasponsoring
Ga recht op uw doelgroep af en verbind uw bedrijfsnaam exclusief aan een programma. Denk hierbij aan bijvoorbeeld billboarding aan het begin of eind van een sport- of cultuurprogramma. Effectief adverteren? Bel of mail dan naar RTV Ronde Venen: 0297 – 286 004 of peter@rtvrondevenen.nl.

Tarievenkaart
Klik hier voor de tarievenkaart (pdf)

Word donateur
RTV Ronde Venen is een stichting waar met vijftig vrijwilligers de inwoners van de gemeente De Ronde Venen worden voorzien van onafhankelijk nieuws, informatie en entertainment. Wij kunnen uw steun hard gebruiken! 
Als u bereid bent ons te financieel te steunen kunt u uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL57RABO0354570986 ten name van Stichting Publieke Lokale Media Instelling Ronde Venen onder vermelding van 'donatie'. Als u ons structureel wilt steunen via een automatische incasso, neem dan contact op via info@rtvrondevenen.nl zodat we u kunnen voorzien van alle informatie. Bedankt!


-advertentie-