Workshop Puber in Huis
Locatie:

Bibliotheek Mijdrecht

Wanneer:

Dinsdag 22 oktober van 20.00 tot 22.00 uur

Entree:

Gratis

Workshop: Puber in Huis

Het valt niet altijd mee: het contact met een puber. Hun reacties – “ja,” “nee,” of “boeit me niet” – kunnen ouders soms machteloos laten voelen. Hoe houd je die band warm als je kind zich steeds meer terugtrekt? De workshop “Puber in Huis” biedt ouders handvatten om de communicatie met hun puber te verbeteren en meer begrip te krijgen voor de wereld waarin hun kind leeft.

Tijdens deze inspirerende workshop ontdekken ouders wat er werkelijk speelt in het hoofd van hun puber. Wat zijn de uitdagingen van deze levensfase? En hoe kun je als ouder bijdragen aan een positieve ontwikkeling, zelfs als loslaten niet altijd makkelijk is? Pubercoach en gezinsbegeleider Angèle Babeliowsky deelt haar kennis en helpt ouders met praktische tips. Zo leren ouders niet alleen de valkuilen in hun communicatie herkennen, maar ook de mooie kanten van de puberteit te zien.

De avond is vooral bedoeld om ouders te laten inzien hoe hun eigen gedrag invloed heeft op hun kind. Daarnaast biedt de workshop een uitgelezen kans om ervaringen uit te wisselen met andere ouders die tegen dezelfde dingen aanlopen. Deelnemers gaan gegarandeerd naar huis met waardevolle inzichten en concrete handvatten om het contact met hun puber te versterken.

Deelname is gratis, maar aanmelding is verplicht. Meer informatie en inschrijven kan via de website derondevenen.ouderslokaal.nl, of stuur een mail naar info@ouderslokaal.nl.

Gepubliceerd: 8 oktober 2024



Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×