Online workshop 'bang in het donker'

De Ronde Venen – De dagen worden weer korter, de avond valt eerder in. Ineens is het niet meer licht buiten als je kind gaat slapen en dat voelt voor sommige kinderen spannend. Want wat is die schaduw precies daar inde hoek van de kamer? En het lijkt wel of het gordijn beweegt. Monsters onder je bed kunnen ook weer tevoorschijn komen. En boeven breken altijd in als het donker is.

Voor sommige kinderen is gaan slapen tijdens de winterperiode verschrikkelijk. Om dat nare gevoel te voorkomen doet je kind er alles aan om dat moment te vermijden, te rekken of uit te stellen. Je kind wil niet alleen naar de slaapkamer, naar het toilet, of wil nóg een verhaaltje, voelt zich niet goed, komt weer uit bed of schreeuwt om hulp als je weg bent.

Dat maakt het voor jou als ouder ook lastig: het bedritueel dat normaal ging zoals het ging, is nu ineens anders. Daarnaast weet jij als ouder dat de angst ongegrond is, maar vertel dat je kind maar eens … Wil jij je kind begeleiden naar meer zelfvertrouwen in het slapen gaan? Volg dan donderdagavond 28 oktober a.s. de interactieve online workshop ‘bang in het donker’. Ontdek waarom zoveel kinderen bang zijn in het donker, leer wat angst eigenlijk is, ontmoet andere ouders en leer van elkaar door ervaringen uit te wisselen en laat je inspireren door handige tips over hoe je je kind kunt begeleiden in het donker.

De workshop wordt begeleid door Leonie Aalders. Leonie is moeder van een tweeling en coacht in het dagelijks leven ouders en kinderen in haar eigen praktijk. Daarnaast schrijft zij blogs over de struggles van het ouderschap en organiseert zij allerlei workshops. Tijdens deze avond zal zij haar ervaringen als moeder en als coach met de deelnemers delen.

De workshop is voor ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. Deelname is gratis na aanmelding via de website www.derondevenen.ouderslokaal.nl. Kijk ook op deze website voor meer informatie,  of stuur een e-mail via info@ouderslokaal.nl.



AbcoudeBaambruggeMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisbang in het donkergemeente de ronde venenonline workshopouders lokaalrtv ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×