ZOMERLEZEN IN DE BIBLIOTHEEK

De vakantie is begonnen. Tijd om lekker te lezen. Of je nu thuis blijft, in Nederland vakantie viert, of toch de sprong naar het buitenland waagt, voor iedereen is er lekker veel zomers leesvoer.


Zomerlezen voor jongeren

Voor kinderen tussen 4 en 12 jaar is er een zomeractie, zij kunnen tot 20 augustus een zomertasje met drie verrassingsboeken aanvragen.


Ook kunnen ze meedoen met een leuke ‘Boeken-topper-wedstrijd’: Laat weten welk boek je het allerbeste vindt. Knutsel, plak, teken, film of fotografeer op een originele manier jouw eigen boektopper en lever vóór 1 september je creatie in bij de Bibliotheek of stuur het naar educatie@bibliotheekavv.nl met je naam, leeftijd en e-mailadres. Van alle boekentoppers maken we een tentoonstelling en de origineelste ideeën verdienen een mooie prijs.


Kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen deze zomer online lezen met de Boek ’n Trip-actie. Voor alle jongeren, ook als ze geen lid zijn van de Bibliotheek, staat er in de online Bibliotheek een mooie serie boeken klaar.


Meer informatie vind je op www.bibliotheekavv.nl/zomervakantie


Zomerlezen voor volwassenen

Voor volwassenen is er weer een rijkgevulde inspiratiepagina met zomerboeken. Van romantische boeken vol zon, zee en strand tot spannende zomerthrillers en van zonnige kookboeken tot leuke boeken vol tips voor een vakantie thuis. En blijf je dit jaar in Nederland, maar wil je toch graag de sfeer proeven van je favoriete vakantieland? Laat je dan inspireren op de pagina ‘verhalen uit je vakantieland’.


Meer informatie vind je op www.bibliotheekavv.nl/zomerlezen


advertentie