ZOMERSCHOOL 'THE UPGRADE!'

Deze zomer organiseert Jongerenwerk De Ronde Venen zomerschool ‘The Upgrade’ voor twintig jongeren van 12 t/m 18 jaar uit gemeente De Ronde Venen. Bijles Wiskunde, Engels en Nederlands in de zomervakantie klinkt misschien heel saai, maar kan het steuntje in de rug zijn om een opgelopen leerachterstand door de coronacrisis in te halen. De laatste vrijdag van de zomerschool gaan de deelnemers zelfs naar Walibi!

In de gemeente is het aantal jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud dat extra ondersteuning kan gebruiken toegenomen. De coronacrisis heeft veel invloed gehad op het sociale leven en de leerprestaties van jongeren. De motivatie om deel te nemen aan onlinelessen is er vaak niet. Het gevolg hiervan is dat er leerachterstanden zijn ontstaan bij leerlingen. Hier wil Jongerenwerk De Ronde Venen wat aan doen door middel van Zomerschool ‘The Upgrade!’. In de ochtend wordt er op de locatie van het Jongerenwerk bijles gegeven door vrijwilligers met een onderwijsachtergrond en in de middag zijn er leuke activiteiten.

Aanmelden

Lijkt dit jou leuk? Meld je dan snel aan via m.vanbreukelen@stdb.nl. Aanmelden kan tot 18 juli. Wil je meer informatie of wil je je opgeven? Dit kan ook door te bellen naar 0651053266. Ben jij een oud-docent of ken jij iemand die het leuk vindt om bijles te geven aan jongeren tijdens de zomerschool? Mail dan naar het bovenstaande e-mailadres.


advertentie