Werkzaamheden uitbreiding de schakel gestart

Vinkeveen – Wegens de gestage groei van het leerlingenaantal, wordt het gebouw van basisschool De Schakel in Vinkeveen op korte termijn uitgebreid. 

Onlangs is een start gemaakt met de werkzaamheden. Inmiddels is er geheid en is de betonvloer gelegd. Daarmee is een stevige basis gelegd voor de feitelijke realisatie van de uitbreiding van de school.

De kleutergroepen van De Schakel geven in deze periode ook aandacht aan het thema ‘bouwen’: wat is er mooier om bij je eigen school te zien bouwen en dan tegelijkertijd in je eigen kleutergroep reken- en taalactiviteiten uit te voeren over het thema ‘bouwen’? Dus ook de kleuters van De Schakel zijn volop aan het bouwen.

Als de werkzaamheden zonder problemen verlopen, wordt de nieuwbouw vóór 1 augustus a.s. opgeleverd.EconomieGemeenteNieuwsVinkeveenWaverveenbasisschool de schakelc mulckhuijse bvgemeente de ronde venenonderwijsonderwijs kind centrum de schakelprimair onderwijsrtv ronde venenuitbreidingvinkeveen

Meer in dossier basisschool de schakel

Meer in dossier basisschool de schakel


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×