World cleanup day in de ronde venen

De grote schoonmaak komt er weer aan, op 18 september gaat de grootste wereldwijde opruimactie van start. In ruim 180 landen geven mensen onze planeet een grote schoonmaakbeurt. Jaarlijks steken ook veel inwoners van de gemeente De Ronde Venen de handen uit de mouwen om op die dag zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen.

Doe het samen

Iedereen die een handje wil helpen, kan gewoon aan de slag gaan. Via WorldCleanupDay.nl is het mogelijk een schoonmaakactie aan te melden. Zo is duidelijk waar in de buurt opgeruimd gaat worden en kunnen mensen zich aansluiten.

Opruimmaterialen en de mogelijkheid tot het ophalen van het verzamelde afval kunnen aangevraagd worden door voor 6 september een mail te sturen naar NMEderondevenen@odru.nl.AbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenworld cleanup dayzwerfafval


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×