Lorena wiebes richt zich na val op wk

Mijdrecht – Lorena Wiebes hoopt snel weer op de fiets te kunnen zitten. De Mijdrechtse kwam vorige week vrijdag hard ten val in de Simac Ladies Tour. Nu, een aantal dagen na het ongeluk, denkt ze dat de schade mee valt.

Vijf kilometer voor de finish in Weert ging het mis. Wiebes ging, goed gepositioneerd, zelf onderuit aan de zijkant van de weg en nam een groot deel van het peloton mee. “Ik zag de valpartij niet aankomen. Het gaat nu wel redelijk goed, ik heb geluk gehad”, sprak Wiebes in het sportprogramma Namen en Rugnummers van RTV Utrecht. “De pijn aan mijn ribben wordt minder en de hoofdpijn wordt ook minder, dus dat is een goed teken.”

Aanvankelijk werd aan een lichte hersenschudding gedacht bij de Mijdrechtse. “Ik heb vandaag weinig hoofdpijn gehad dus dat lijkt goed te zitten.”

Het is de vraag hoe de rest van het seizoen van Wiebes eruit gaat zien. “Dat is nog lastig om te zeggen. Als de hoofdpijn weg blijft kan ik snel weer de weg op.” Ze hoopt in ieder geval op het WK dat eind september op het programma staat. “Ik heb veel schaafwonden aan de rechterkant van mijn lichaam, maar daar maak ik mij niet zo druk om. Ik ben blij hoe het uiteindelijk is afgelopen”, aldus Wiebes.

Bron: RTV Utrecht Foto: Team DSMMijdrechtNieuwsSportdamesgemeente de ronde venenlorena wiebesMijdrechtrtv ronde venensimac ladies tourSportteam dsmwielrennenwk

Meer in dossier dames

Meer in dossier dames


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×