Buurtkamer de hoef ook weer open

De Hoef – Het heeft even geduurd, maar 19 oktober gaat ook Buurtkamer De Hoef weer open. Daarmee zijn alle Buurtkamers van Tympaan-De Baat weer open en is het wel tijd voor een feestje. In de Buurtkamers De Hoef, Mijdrecht en Wilnis staan de vrijwilligers op deze dag klaar met koffie en een stukje taart voor elke bezoeker.

In de Buurtkamer De Hoef is elke dinsdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur weer tijd voor een praatje, het doen van een spelletje en uiteraard lekker koffie drinken.

Indien het voor u lastig is om vervoer naar de Buurtkamer te regelen, neem dan even contact op met Tympaan-De Baat op (0297) 230 280. Zij gaan dan kijken of er iets geregeld kan worden. Ook als u vervoer voor een ander kan bieden, dan Tympaan-De Baat dat graag!

Alle vrijwilligers zijn gevaccineerd en we gaan ervan uit dat bezoekers ook voorzichtig met elkaar omgaan. Voel je je een keertje niet lekker, sla dan een bezoek aan de buurtkamer over. Zo zorgen we er samen voor dat de Buurtkamer open kan blijven.MijdrechtNieuwsalle buurtkamers de ronde venen openbuurtkamer de hoefbuurtkamers ronde venengemeente de ronde venenrtv ronde venentympaan de baat

Meer in dossier alle buurtkamers de ronde venen open

Meer in dossier alle buurtkamers de ronde venen open


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×