Actrice en model sietske van peursem te gast in “het eiland van suos”

De Ronde Venen – De zomer lijkt nog ver weg, maar met het luchtige nieuwe praatprogramma “Het Eiland van Suos” brengt RTV Ronde Venen het mooie weer vast bij je in huis.

In het programma ontvangt journaliste Kim Suos actrice en model Sietske van Peursem op haar eiland in de Vinkeveense Plassen, waar onder het genot van een hapje en een drankje van álles besproken wordt, waaronder de felbegeerde Mrs. Universe-titel die Sietske in april hoopt te mogen winnen.

Acteren in de succesvolle serie VRijland, turnen of een eigen dansschool runnen: Sietske stort zich overal vól enthousiasme op. En nu ze in Zuid-Korea ook nog eens kans maakt op de Mrs. Universe-titel, was dat des te meer een aanleiding voor een goed gesprek.

In “Het Eiland van Suos” is journaliste Kim Suos nu precies op zoek naar dát soort bijzondere gasten. Met een hapje, drankje en de zonovergoten Vinkeveense Plassen als decor nodigt Kim opvallende inwoners van De Ronde Venen uit om eens gezellig bij te kletsen. Want wat is nu precies die titel waar Sietske kans op maakt? En waarom verruilde ze turnen voor acteren? Antwoord op al deze vragen en meer zie je vanaf vrijdag 12 februari om 17.30 uur het hele weekend lang op RTV Ronde Venen.

Dit is de allereerste aflevering van Het “Eiland van Suos”, het idee is om meerdere uitzendingen te maken met lokaal spraakmakende gasten, aldus het team van het programma.



CultuurNieuws


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×