N201 dicht voor onderhoud amstelaquaduct en waterwolftunnel

Regio – De provincie Noord-Holland voert in de nacht van 25 op 26 februari a.s. onderhoud uit aan het Amstelaquaduct, tussen Uithoorn en De Ronde Venen. In de nachten van 11 op 12 en 12 op 13 maart a.s. wordt gewerkt aan de Waterwolftunnel, tussen Aalsmeer en Haarlemmermeer.

Het verkeer op de N201 wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging. 

De N201 wordt ter hoogte van het Amstelaquaduct afgesloten van vrijdagavond 25 februari 20:00 uur tot zaterdagochtend 26 februari 05:00 uur. Lokaal verkeer tussen het kruispunt Amsterdamseweg met de N201 in Uithoorn en de aansluiting met de N196 in De Ronde Venen wordt met bebording omgeleid via de Amsterdamseweg en de N196 (en vice versa). Doorgaand verkeer wordt via de A9 geleid.

De Waterwolftunnel wordt afgesloten van vrijdagavond 11 maart 19:00 uur tot zaterdagochtend 12 maart 06:00 uur en van zaterdagavond 12 maart 19:00 uur tot zondagochtend 13 maart 06:00 uur. Het verkeer op de N201 wordt met bebording omgeleid tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer via de N231 en de N232.

Het is noodzakelijk het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel drie keer per jaar volledig af te sluiten voor onderhoud. Dit om de veiligheid van het onderhoudspersoneel te waarborgen en de werkzaamheden sneller te kunnen uitvoeren. De wanden en markeringen worden gereinigd, zwerfvuil wordt verwijderd en de riolering en veiligheidsmiddelen worden gecontroleerd. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen, vinden de werkzaamheden ’s nachts plaats.

Met vragen over werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800 – 0200 600 (gratis) of per mail via servicepunt@noord-holland.nl.

Foto: provincie Noord-HollandAbcoudeBaambruggeEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisafsluiting n201enige vertraginggemeente de ronde venenmobiliteitn201omleiding verkeeronderhoud amstelaquaductonderhoud waterwolftunnelrtv ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×