Nieuwe aldi supermarkt op bedrijventerrein mijdrecht open

Mijdrecht – Vanochtend, vrijdagochtend 8 april wordt om 08:00 uur de nieuwe ALDI-vestiging aan de Ondernemingsweg 9 in Mijdrecht feestelijk geopend door filiaalleider Ahmed Bouanani. De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. De winkel in Mijdrecht biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees.

De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20 aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als smartphones en mini camera’s of tegoedbonnen van maximaal € 250. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis herbruikbare ALDI-tas. Iedereen is van harte welkom.

Om de openingsdag compleet te maken staat op de parkeerplaats een foodtruck. Daar worden verse gerechtjes met de producten van ALDI bereid, die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers voor ALDI.  Elke dag wordt gewerkt aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast worden regionale aannemers, installateurs en leveranciers betrokken bij de bouw, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en worden de winkels zo duurzaam mogelijk ingericht.

De nieuwe winkel aan de Ondernemingsweg 9 in Mijdrecht beschikt over 82 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur en op zondag van 12:00 tot 18:00 uur.EconomieGemeenteMijdrechtNieuws8 april openaldi supermarkt mijdrechtbedrijventerrein mijdrechtdetailhandel bestemmingEconomiegemeente de ronde venenMijdrechtroke motorsrtv ronde venenwinkelcentrum adelhof mijdrecht

Meer in dossier 8 april open

Meer in dossier 8 april open


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×