Zeer grote brand in mijdrechtse loods, brandweer probeert vlammen 'te smoren'

 In een loods aan de Rendementsweg in Mijdrecht is rond 15.00 uur brand uitgebroken. Het vuur greep snel om zich heen en meerdere eenheden van de brandweer proberen de vlammen te blussen.

“In verband met de gevaarzetting wordt alleen van buitenaf geblust en voorkomen dat de brand overslaat”, laat de Veiligheidsregio Utrecht via Twitter weten. Bij de brand komt veel rook vrij. De veiligheidsregio adviseert mensen in de omgeving om ramen en deuren te sluiten.

De brandweer houdt het pand dicht, in de hoop de brand ’te smoren’. Het is nu nog te gevaarlijk om naar binnen te gaan, laat een woordvoerder van de veiligheidsregio weten.

De Rendementsweg bij de loods is afgesloten voor verkeer. Werknemers van wie de auto achter de afsluiting staat, kunnen deze voorlopig niet ophalen. Voor zover bekend zijn er geen gewonden. Eén persoon ademde rook in, en wordt door het ambulancepersoneel nagekeken.GemeenteMijdrechtNieuws


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×