Verdacht pakketje in vinkeveen blijkt tracker onder auto

De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) heeft vannacht onderzoek gedaan naar een verdacht pakketje op De Regenboog in Vinkeveen. Na onderzoek blijkt het nu te gaan om een tracker onder een auto, meldt de politie.

De tracker werd vannacht rond 03.00 uur ontdekt, maar in eerste instantie was niet duidelijk om wat voor een voorwerp het ging. Daarom werden vijf woningen uit voorzorg ontruimd. De EOD zette onder meer een bestuurbare robot in voor het onderzoek. Uit voorzorg waren ook een ambulance en brandweer opgeroepen. De bewoners van de vijf woningen zijn inmiddels weer terug naar huis.

Een autotracker geeft de mogelijkheid om een voertuig live te volgen. Verdere details over de vondst heeft de politie niet bekendgemaakt.GemeenteNieuwsVinkeveenWaverveenexplosiefexplosieve opruimingsdienstpolitietrackerverdacht pakketjevinkeveen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×