Gratis opfrissen verkeerskennis voor 65-plussers

De Ronde Venen – Verkeersregels veranderen, telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden, wegmarkeringen en bijvoorbeeld voorrangsregels. Wist u dat 40% van de verkeersregels in de afgelopen 15 jaar is aangepast? Het is voor iedere weggebruiker belangrijk de veranderingen in de verkeersregels bij te houden.

Op initiatief van Stichting Servicepunt & Tympaan-De Baat kunt u uw verkeerskennis gratis opfrissen. Onder leiding van een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland wordt u in twee sessies bijgepraat over de huidige verkeersregels. Uiteraard is er ruimte voor vragen.

De eerste sessie is op woensdag 21 september a.s, terwijl de tweede sessie op woensdag 19 oktober is. Beide sessies duren van 10:00 tot 12:00 uur en vinden plaats in de raadzaal van het gemeentehuis in Mijdrecht.

Na afloop van de eerste sessie bestaat de mogelijkheid een individuele praktijkles met een rijschool aan te vragen.

Deze cursus is bedoeld voor senioren en is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Provincie Utrecht.

Deelname is gratis, wel wordt verwacht dat u beide dagdelen komt. De bijeenkomst heeft een informatief karakter en het is dus geen examen. Deelname aan de theoriecursus is gratis. De kosten voor de praktijkles zijn voor eigen rekening en deze is uiteraard niet verplicht. Er plaats voor 35 deelnemers. Wees er dus snel bij, aanmeldingen gaan op volgorde van binnenkomst.

Inschrijven voor beide sessies kan bij Veilig Verkeer Nederland. Inschrijvers ontvangen van Stichting Servicepunt & Tympaan-De Baat een bevestiging van deelname dat tevens als toegangsbewijs dient.AbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnis65-plussersgemeente de ronde venenopfriscursus verkeerskennisprovincie utrechtrtv ronde venenservicepunt tympaan de baatveilig verkeer nederland

Meer in dossier 65-plussers

Meer in dossier 65-plussers


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×