Coach4you zoekt coach voor begeleiding brugklassers

De Ronde Venen – Coach4you is voor de basisscholen in Abcoude op zoek naar tenminste één coach.

Alweer een aantal jaren geleden is door een gemeentelijke herindeling Abcoude bij de gemeente De Ronde Venen gaan horen. Nu denk je misschien: wat heeft dat met Coach4you te maken? Veel, want door deze herindeling kunnen leerkrachten van de groepen 8 van de basisscholen in Abcoude ook een beroep doen op Coach4you. Dat is erg fijn, maar daar wringt gelijk de schoen, want Coach4you heeft een tekort aan coaches uit, met name, Abcoude.

Er is dringend behoefte aan minstens één coach voor Abcoude. Wat doet een coach van Coach4you? Deze ondersteunt een kind uit groep 8 van wie de ouders en/of leerkrachten verwachten dat het de overstap naar het voortgezet onderwijs niet zo gemakkelijk zal maken. Een coach komt eenmaal per week bij de leerling op bezoek en bespreekt met de leerling zijn of haar vragen. Dit kan over van alles zijn. Denk aan plannen, omgaan met onzekerheid, het maken van vrienden, etc.

Kijk voor meer informatie op de website van Coach4you, of stuur een e-mail via c4y@gildedrv.nl of bel met Henriette Grashoff-Berkel op telefoonnummer 06 55 10 85 86.AbcoudeBaambruggeNieuwsbasisschoolbegeleidingcoach4you de ronde venengemeente de ronde venengilde de ronde venengroep 8 basisschoolonderwijsoverstap voortgezet onderwijsprimair onderwijsrtv ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×