Voor € 1 ontbijtje van koot in de angstelborgh

Abcoude – Al sinds een aantal jaren is het op donderdagmorgens mogelijk om van 09:00 tot 09:45 uur in de Angstelborgh in Abcoude te genieten van een uitgebreid ontbijt. Deelname aan het ontbijt kost slechts € 1 per keer. Het ontbijt wordt aangeboden en aangeleverd door de Abcoudse PLUS Koot-supermarkt.

Volgens een van de deelnemers aan dit wekelijkse ontbijt is het altijd erg gezellig. Het ontbijt biedt sociale binding. “De andere dagen eet ik altijd alleen.”

Senioren in de Angstelborgh vinden het een moment om naar uit te kijken. “Het is een gezellig moment. Het is fijn iedereen weer te zien en te horen hoe het ermee gaat en hoe hun week verlopen is”, vertelt een van de aanwezige ouderen. Omdat de meeste senioren  alleenstaand zijn, vinden zij het dan ook erg gezellig om op deze manier met elkaar in contact te komen.

“De ontbijtgroep is heel open en laagdrempelig”, vertelt Annemarie Keja van Tympaan-De Baat. “Ook jonge vaders en moeders die hun kroost naar school hebben gebracht en om een praatje verlegen zitten, kunnen gezellig bij ons aansluiten.’’

De Angstelborgh is te vinden aan de Dorpszicht 22 in Abcoude.AbcoudeBaambruggeNieuwsalleenstaandenangstelborgh abcoudeannemarie kejagemeente de ronde venenontbijtje van kootontbijtserviceplus kootrtv ronde venenseniorentympaan de baatzorg

Meer in dossier alleenstaanden

Meer in dossier alleenstaanden


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×