Optisport: vooralsnog geen sluiting veenweidebad

Mijdrecht – In een reactie op ons artikel van gisteren over de problemen bij het Veenweidebad in Mijdrecht als gevolg van de sterk gestegen energietarieven, meldt de directie van Optisport Veenweidebad dat van een sluiting van het zwembad ‘vooralsnog geen sprake’ is. 

Op de Facebookpagina van Optisport Veenweidebad meldt Optisport: ‘Wellicht heb je het onderstaande bericht (ons bericht van gisteren FM) al ergens gelezen. Dit bericht suggereert dat het bad binnenkort mogelijk haar deuren moet sluiten. Wij ontkennen niet dat het leven, financieel gezien, zwaar is momenteel maar van sluiting is vooralsnog geen sprake.’

In ons artikel schrijven wij op basis van de bijlage bij een raadsinformatiebrief dat ‘Het uitblijven van steunmaatregelen (van het rijk FM) voor het Veenweidebad (…) mogelijk (leidt) tot het beëindigen van de exploitatie van de accommodatie door Optisport.’ Dit mede in het licht van de verlieslatende exploitatie van het zwembad.

Foto: Google MapsEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsSportgemeente de ronde venenmogelijke sluiting veenweidebadoptisportoptisport veenweidebadreactie directie optisportrtv ronde venenSportsportaccommodatiesstijging energieprijzenveenweidebad mijdrechtwethouder cees van uden


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×