Delta start glasvezelcampagne in abcoude

Abcoude/Baambrugge – DELTA Netwerk start na de campagnes in Mijdrecht en Wilnis met een glasvezelcampagne in Abcoude. Als 20% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 1 februari 2023 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel.

In Mijdrecht zijn de graafwerkzaamheden gestart en in Wilnis komt medio november de aannemer langs de deur om de locatie van de glasvezelaansluiting te bepalen. In de wijken Westerheul en Zuiderwaard in Vinkeveen loopt momenteel nog een glasvezelcampagne.

Wethouder Vijselaar is enthousiast dat ook de inwoners van Abcoude de mogelijkheid krijgen om voor een snelle internetverbinding via glasvezel te kiezen. “Online werken, gamen en privé allerlei zaken inregelen is niet meer weg te denken, een stabiele en snelle internetverbinding is daarbij belangrijk. Het is mooi dat de inwoners van Abcoude nu de keuze krijgen voor glasvezel.”

Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over glasvezel, de kosten, de voorwaarden en de aanleg van glasvezel, organiseert DELTA Netwerk informatiebijeenkomsten. Inloop is vanaf een half uur voor aanvang, waarna een presentatie start. Hierna is er alle gelegenheid om vragen te stellen. Deze informatiebijeenkomsten vinden plaats op: donderdag 8 december (inloop vanaf 19.00 uur) start om 19.30 uur in ‘t Hoogt aan Kerkplein32 in Abcoude én op woensdag 14 december (inloop vanaf 18.00 uur) start om 18.30 uur in De Sprong aan het Geinplein 3 in Abcoude.

Ook wordt een online informatieavond georganiseerd. Op donderdag 15 december  kan iedereen deze vanaf 19:30 uur eenvoudig volgen via een computer, tablet of telefoon. Meer informatie hierover of aanmelden voor deze informatieavond kan via deltanetwerk.nl.

Geplaatst door: Ferry MulderAbcoudeBaambruggeEconomieGemeenteNieuwsabcoudede sprong abcoudedelta netwerkgemeente de ronde venenglasvezelnetwerkinformatieinformatieavond glasvezelnetwerkinfrastructuuronline informatieavond glasvezelnetwerkrtv ronde venent hoogt abcoudewethouder anja vijselaar


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×